© AlmeerICT

   Start

   Informatie

   Contact

   Services

   Projecten

   Programma

   Trainingen

   Vormen

AlmeerICT

Omdat het goed moet...

Koppelingen

Hier is het begin van een lange(?!) lijst met koppelingen naar websites op internet die om de één of andere reden voor AlmeerICT de reden van het vermelden waard zijn. Er wordt momenteel aan de lijst gewerkt om een mooi overzicht te maken.

Tante Truus

 

Tante Truus is een horecagelegenheid in Almere met een bijzonder karakter. Bijzonder omdat er mensen met een verstandelijke handicap werken. Het is een ontmoetingsplaats voor mensen met en zonder handicap. Je kunt er eten en drinken en winkelen, maar je kunt er ook naar toe gaan om te genieten van de kunst of om lekker even bij te babbelen.

Stichting Brussen Flevoland

 

Om verwant aan Tante Truus verder te gaan, een site van een stichting die mijn speciale aandacht heeft. Deze stichting houdt zich bezig met aandachtspunten voor mensen (veelal jongeren) die verkeren in de situatie dat zij één of meerdere broers/zussen hebben met een handicap. Ik zelf ben geen Brus, maar weet vanuit familiaire situaties wel wat het is Brus te zijn. Al vele jaren ben ik vrijwilliger voor deze organisatie.

Volgende...