© AlmeerICT

   Start

   Informatie

   Contact

   Services

   Projecten

   Programma

   Trainingen

   Vormen

AlmeerICT

Omdat het goed moet...

Projecten

Hieronder treft u een aantal projecten aan waarbij Ben Bart Breijinck betrokken was. De projecten zijn (voor een deel) onder de vlag van voormalige werkgevers ingevuld. Ze geven echter wel weer waar de kwaliteiten binnen AlmeerICT liggen...

MOS certificering voor Klant van opdrachtgever: Anthos - Amsterdam

 

De medewerkers van de klant zijn getraind in de diverse onderdelen van het MS Office 2003 pakket met als doel MOS certificering. De certificering was individueel op Core dan wel Expert niveau. De training is in een blended learning vorm verzorgd: Klassikaal en individueel. Hands-on uit boek en Online e-learning. Naast het trainen werd de rol van coach  daar waar nodig ingevuld.

Leergang Supportmedewerker bij opdrachtgever: IMD - Lelystad

 

Bij IMD - Lelystad (tegenwoordig CDS) is een Leergang Support-medewerker gestart. Hierbij uitgevoerde taken:

· Het volledige cursus- programma "in elkaar gezet".

· Gefunctioneerd als trainer Office pakket, waarbij zowel cursusboeken werden gebruikt alsook e-learning ter beschikking stond

· Trainer voor de A+ trainingen.

 

De gegeven trainingen werden afgesloten met certificering:

· MOS (op het hoogste niveau)

· A+ Remote Support Technician certificering.

Migratie bij Klant: Gemeente Almere - Almere

 

Tijdens het Proton project (onderdeel werkplek migratie naar Windows XP en Office 2003) bij de Gemeente Almere de rol van Hoofddocent ingevuld. De werkzaamheden waren:

· Coördinator Cursusmateriaal vervaardiging

· Trainingen verzorgen met het materiaal in Windows XP en Office 2003.

· Presentaties (groepsgrootte tot 50 personen) verzorgd met eigen PowerPoint presentatie.

· Tijdens de migratie technisch beheer uitgevoerd tot de systemen aan de reguliere beheerorganisatie werden overgedragen.

Ondersteuning Implementatie Portal bij Klant: TNO Nederland - Delft

 

Ondersteuning gegeven bij de ingebruikname van een eigen portal. Het verzorgen van voorlichting-sessies en demonstraties van TNO Spider (De TNO Portal, draaiend op een TNO-eigen Externe desktop omgeving) aan het personeel van de verschillende instituten.
Tevens trainingen geven in Microsoft Outlook en bedrijfseigen CRM applicatie CLO.
Daarnaast tijdens de implementatie / ingebruikname van TNO Spider middels werkplekbegeleiding de gebruikers wegwijs gemaakt in de nieuwe (extra) werkomgeving.

Detacheringen en Trainer bij diverse klanten - Citee - Den Haag

 

Als Applicatietrainer werkzaam geweest, waarbij naast het Office pakket ook voor klanten trainingen in klant-eigen applicaties werden verzorgd.

Daarnaast door Citee bij diverse bedrijven/instituten (o.a. RIVM, Daimler-Chrysler, Thomas Cook) gedetacheerd geweest als werkplekbeheerder en begeleider.