In-Company trainingen:

Trainingen van AlmeerICT worden in principe In-Company verzorgd. Dat wil zeggen: bij u binnen uw eigen bedrijf, op uw eigen apparatuur. Indien dat niet mogelijk is zal AlmeerICT indien gewenst voor u een locatie en/of huur-hardware zoeken.

AlmeerICT biedt u een aantal Trainingen die kunnen worden verzorgd. Mocht een gewenste training niet in het programma voorkomen, schroom niet contact met ons op te nemen. Wellicht dat wij samen met een partner toch aan uw wensen kunnen voldoen.

Open Rooster trainingen:

AlmeerICT is een samenwerking aangegaan met een partner om klanten de mogelijkheid te bieden trainingen te volgen in een Open Rooster. Hierbij worden groepen georganiseerd van cursisten (van verschillende werkgevers) die op een zelfde niveau getraind willen worden in een bepaald programma, zoals Word en Excel. Deze trainingen worden op verschillende locaties in het land georganiseerd. Bij interesse zullen wij u graag aanmelden bij onze partner.

Cursusvormen:
Trainingen zijn op verschillende manieren te verzorgen. We kennen de groepstraining en de individuele training. Het verschil zal geen uitleg nodig hebben.
Hiernaast wordt onderscheid gemaakt in de vorm waarin de training wordt ingevuld: wordt door de trainer
klassikaal lesgegeven, of is iedere cursist voor zichzelf bezig met het bestuderen van lesstof. De trainer treedt hierbij op als vraagbaak en studiebegeleider. (Bij deze laatste vorm is er het voordeel dat verschillende pakketten door elkaar heen kunnen worden bestudeerd.) Zie voor een iets uitgebreidere beschrijving op de pagina Cursusvormen.

Docentinhuur:

AlmeerICT biedt ook de mogelijkheid Ben Bart Breijinck in te huren voor trainingen. Indien hij niet in te plannen is kan AlmeerICT wellicht van dienst zijn bij het zoeken naar een goede collega docent om namens AlmeerICT de training in te vullen. AlmeerICT beschikt over genoeg partners om op velerlei gebieden een uitkomst te bieden. Zie het Overzicht Docentinhuur.

 

Beschikbaarheidagenda van Ben Bart Breijinck

AlmeerICT

AlmeerICT

Omdat het goed moet...

Programma (opleidingen)