Standaard Groepstrainingen Klassikaal

Bent u op zoek naar standaard cursussen op Basis- en/of Gevorderd niveau, dan bent u bij AlmeerICT aan het juiste adres. U kunt hierbij zelf bepalen voor hoeveel personen per groep u dit wilt laten uitvoeren. Het aantal kan variëren van 1 tot 10. U kunt voor een standaard groepstraining kiezen wanneer de voorkennis, interesses en niveau van de cursisten ongeveer hetzelfde zijn en naar een hoger niveau wilt brengen. Is het niveau van uw cursisten verschillend, dan kunt u cursisten uit de groep individueel laten trainen.

 

Maatwerk Groepstrainingen Klassikaal

Bent u op zoek naar naadloos op uw organisatie afgestemde cursussen voor meerdere personen van één of diverse afdelingen? Ook dan bent u bij AlmeerICT aan het juiste adres. U kunt voor een maatwerk groepstraining kiezen wanneer de voorkennis, interesses en niveau van de cursisten ongeveer hetzelfde zijn. Is het niveau van uw cursisten verschillend, dan kunt u cursisten uit de groep individueel laten trainen.

 

· U kunt de training op uw bedrijfssituatie afstemmen

· Een uitgebreide inventarisatie wordt uitgevoerd om de cursusinhoud samen te stellen

· U behandelt de stof stap voor stap

· U schenkt aandacht aan individuele vragen en problemen

 

Individueel Specifieke Training

U leert in een Open Leercentrum(OLC). In het OLC bestudeert een ieder zelfstandig de lesstof. Na invulling van een Intakeformulier wordt (in overleg met ons) bepaald welke onderdelen u wel en welke u niet gaat bestuderen. U bepaalt vooraf (reëel) hoeveel tijd u voor uw training reserveert en zo ontstaat een cursus op maat, waarin u precies bestudeert wat u wilt leren.

De groepsgrootte kan variëren van 1 tot 8(10). In het OLC kunnen gelijktijdig Access-, Excel-, PowerPoint- en Wordcursisten worden gepland. Voorwaarde is, dat de cursisten echt zelfstandig kunnen studeren.

Indien gewenst kan ook Windows worden bestudeerd. Dit vergt echter meer specifieke aandacht.

 

· De cursist werkt in zijn/haar eigen tempo

· De cursist kiest zelf de onderwerpen en de volgorde

· Meerdere pakketten gelijktijdig in het lokaal te bestuderen

 

Hands-on training

Wanneer u behoefte heeft aan begeleiding op de werkplek of een persoonlijke training, dan kunt bij AlmeerICT een privétraining boeken. U kunt deze geheel naar eigen inzicht indelen. U bepaalt zelf de onderwerpen, de duur en de plaats (uw eigen bedrijf of AlmeerICT). Hands-on trainingen maken een optimale kennisoverdracht mogelijk. De cursist voert opdrachten uit onder begeleiding van een ervaren en bekwame docent. Hands-on trainingen zijn uitermate geschikt als aanvulling op standaard en maatwerktraining.

 

· U kunt uw bestaande kennis snel updaten en/of uitbreiden

· U heeft een eigen docent tot uw beschikking

· U kunt de cursus geheel op uw situatie afstemmen

 

Follow-up trainingen

In de praktijk blijkt soms dat (ongeacht de kwaliteit van de training) de cursist niet alle onderdelen van de cursus blijvend beheerst. Dat komt meestal doordat men het geleerde niet elke dag gebruikt. De mogelijkheid bestaat om een zogenaamde follow-up training te boeken. De training wordt als hands-on training op de werkplek verzorgd als aanvulling op een eerder gevolgde training. Het eerder geleerde wordt in de praktijksituatie direct toegepast. De training is gebleken een erg waardevolle toevoeging te zijn.

© AlmeerICT

   Start

   Informatie

   Contact

   Services

   Projecten

   Programma

   Trainingen

   Vormen

AlmeerICT

Omdat het goed moet...

Cursusvormen